top of page

Frakt policy

Vår frakt policy

Vår frakt policy gäller för alla beställningar som görs på vår webbplats. Genom att göra en beställning samtycker du till att vara bunden av dessa villkor.  

 

Vi erbjuder olika frakt alternativ för att möta dina behov. Frakt metoden och kostnaden visas i kassan baserat på leveransadressen och produkterna i din beställning. 

 

Fraktkostnaden beror på din beställning, beställningar över 1000 kr är gratis frakt medan beställningar under 1000 kr har en fraktkostnad på 79.99 kr

 

Vi kommer att göra allt för att behandla och skicka beställningar inom 1-2 arbetsdagar efter mottagandet av beställningen. Leveranstiderna kan variera beroende på leverans metod och destination. Din vara ska anlända inom 1-6 arbetsdagar beroende på varans storlek. 

Vi ansvarar inte för leveransförseningar på grund av oförutsedda omständigheter, såsom naturkatastrofer, strejker eller förseningar i transportören.

 

Om du får en skadad eller defekt produkt, vänligen kontakta oss igen inom 14 dagar efter mottagandet av din beställning för att begära ersättning eller återbetalning.

 

Beroende på varan du köpte kan vi skicka till postboxar om produkten är liten, större föremål skickas inte till postboxar. 

Vi skickar inte till något annat land än Sverige. 

Vi på Great Sleep Solutions håller bara lager av vissa produkter och detta gör att produkterna kan skickas i olika paket vid olika tillfällen.

Dessa villkor kan ändras utan föregående meddelande. Det är ditt ansvar att kontrollera den här sidan för uppdateringar. 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar om vår frakt policy, tveka inte att kontakta oss. Vår kundtjänst är tillgängligt för att hjälpa dig måndag till fredag, 9 till 17 CET. Du kan nå oss via e-post hello@greatsleep.se eller kontakta oss på sidan "kontakta oss".

bottom of page