top of page
solnedgång

Vår historia

Great Sleep Solutions grundades 2022 med en väldigt enkel idé. En idé om att hjälpa människor att sova bättre. Vi är två unga killar som haft väldigt svåra sömnproblem genom livet och när vi och våra föräldrar letade runt efter lösningar så insåg vi snabbt att det var en djungel där ute och att det var oerhört svårt att avgöra vad som var bra eller dåligt. Vi började prata med vår familj och vänner och det visade sig att många hade samma problem. Å här föddes en tanke - Tänk om någon kunde bygga en sida som bestod av det bästa, och samla allt på ett ställe?

 

Nu kände vi att vi var något på spåret. Om vi och i stort sett alla vi pratade med har svårt att hitta bra lösningar för sina sömnproblem, hur stort är då problemet i samhället i stort?

 

Och efter veckor av research och analys så kom vi fram till att sömnproblem är något som stora delar av befolkningen lider av och att det ökar mest hos unga på grund av internet, mobiltelefoner och den ökade pressen från samhället över lag.

Vi upptäckte också att ett av våra största folkhälsoproblem i världen är depression och att antalet människor som tar antidepressiva medel nu är uppe i över en miljon bara i Sverige. Hur är det möjligt och vad kan vi göra åt det ? Vi förstod ganska snabbt att om man sover bra så kan man mycket lättare komma ur sin depression och sover man bra så är det mindre risk att man får en depression. Så efter diskussioner med läkare, våra föräldrar och en större analys av depression har vi kommit fram till att det bästa man kan göra för att människor i vårt samhälle ska må bättre är att hjälpa dem att sova bättre, och det vill vi göra.

 

Vi har därför nu startat Great Sleep Solutions tillsammans med våra föräldrar och kommer nu tillsammans försöka bygga världens bästa portal för sömn för att där försöka hjälpa så många människor vi kan runt vår jord och då speciellt de unga så de inte hamnar i samma läge som vi.

 

Så nästa fråga blev förstås vad som behövs för att bygga världens bästa sömn-portal ? Hur och med vad kan man få folk och då speciellt unga att sova bättre ? Sömnproblemet ligger ju i kroppen och hjärnan samt i omgivningen där man ska sova så nu efter en lång resa och med hjälp av våra fantastiska samarbetspartners så lanserar vi äntligen Great Sleep Solutions.

 

Här finns snabb professionell hjälp av Sveriges bästa experter till att få lugn i kroppen genom KBT-övningar, andning och yoga, hjälp med kost och träning för att få en bättre kropp långsiktigt samt de bästa beprövade produkterna på marknaden samlade på samma ställe.

 

Välkomna till Great Sleep Solutions!

Morgan, Andreas, Christopher & Susanne

bottom of page