top of page

Vilken shaktimatta ska du välja?

Uppdaterat: 20 mars

Är du osäker på vilken shaktimatta du ska köpa? I detta inlägg hjälper vi dig att välja rätt spikmatta från Shakti.


shaktimatta liggandes

De olika modellerna

Det finns tre olika shaktimattor, och vi hjälper dig att välja rätt shaktimatta.


shaktimatta original svart

Shaktimatta original

Shaktimatta original är den matta som köps oftast. Shakti original har 6200 piggar. Shaktimatta original passar både nybörjare och erfarna shakti användare.


shaktimatta light

Shaktimatta light

Shaktimatta light är den snällaste mattan och har 9000 piggar. Shaktimatta light passar dig som inte har använt en shaktimatta innan, har känslig hud eller är gammal är.


shaktimatta advanced

Shaktimatta advanced

Shaktimatta advanced är den tuffaste mattan och har 4200 piggar. Kroppsvikten fördelas på mycket mindre och lite längre piggar och intensifierar därmed känslan och effekten. Shaktimatta advanced passar dig som gillar utmaningar eller har använt originalet under en längre tid. Ifall du tränar väldigt mycket kan Shaktimatta advanced vara fördelaktig. 


Shaktimattan och sömn

Shaktimattan har flera fördelar när det kommer till sömnen. Shaktimattan stimulerar tryckpunkter vilket kan bidra till frigöring av endorfiner samt minska stress och ångest vilket är en vanlig orsak till sömnproblem. Shaktimattan kan även lindra muskelspänningar som kan fördröja insomningen samt minska kvaliteten på sömnen. Spikmattor är även kända för att främja den djupa sömnen samt ge en mer kontinuerlig sömn.Trött på att vara trött?

Vi på Great Sleep Solutions hjälper dig!
All information på denna webbplats, oavsett datum, bör aldrig ersätta personlig medicinsk rådgivning från din läkare eller annan kvalificerad vårdgivare.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page