top of page

Snart öppnar Sömnklubben

För en månatlig avgift får du exklusiv tillgång till våra sömnextperter som delar sina beprövade hemligheter för att förbättra sömnkvaliteten. Genom informativa videor får du konkreta tips och råd samt tillgång till olika fysiska aktiviteter som främjar bättre sömn. Med sex olika ämnesområden att välja mellan - meditation, yoga, andningstekniker, KBT, kost och träning - kan du enkelt hitta det som passar din livsstil. Inga förkunskaper krävs; vi har filtrerat bort överflödig information och presenterar endast det som bevisats fungera för de flesta.

Vad får jag ut av sömnklubben?

Sömnklubben strävar efter att utrusta dig med verktygen för att hantera sömnsvårigheter och erbjuda omedelbar hjälp. Här lär du dig effektiva rutiner före läggdags, dagliga strategier och morgonvanor för att optimera sömnkvaliteten. Med en prisvärd och användarvänlig lösning fokuserar Sömnklubben på snabba resultat och förbättrat övergripande välbefinnande. Vårt innehåll uppdateras regelbundet för att hålla dig informerad.

Vad kommer sömnklubben kosta?

Silver

149 kr/månad

Andning

Träning

Platinum

299 kr/månad

Andning

Träning

Kost

KBT

Meditation

Yoga

Guld

249 kr/månad

Andning

Träning

Kost

KBT

Hur hjälper det mig att sova bättre?

Träning för en bättre sömn - Great Sleep Solutions

Träning bidrar med att minska stress och ångest, frigöra endorfiner, reglera kroppens dygns rytm  och träning tröttar även ut en vilket gör att det blir enklare att somna när det är läggdags. 

Träning

Hovra för att läsa mer

KBT för en bättre sömn - Great Sleep Solutions

KBT bidrar med att minska stress, ångest och depression, ta bort negativa tankemönster som förhindrar dig från att sova, ökar sömnkvaliteten och KBT minskar även insomni ifall man lider av det. 

KBT

Hovra för att läsa mer

Hälsosam kost för en bättre sömn - Great Sleep Solutions

En hälsosam kost kan bidra med att minska stress och ångest och öka melatonin produktionen. En ohälsosam kost kan göra att du får matsmältningsbesvär vilket stör kroppen under sömnen och dålig kost kan även göra det svårare att somna och försämra sömnkvaliteten.

Kost

Hovra för att läsa mer

Andning för en bättre sömn - Great Sleep Solutions

Andning bidrar med att minska stress och ångest, främja avslappning, aktivera de parasympatiska nervsystemet och andning kan även hjälpa med att minska sömnapné och snarkningar.  

Andning

Hovra för att läsa mer

Meditation för en bättre sömn - Great Sleep Solutions

Meditation bidrar med att minska stress och ångest, främja avslappning, balansera sömncyklen, öka produktionen av sömnhormonet melatonin och meditation kan även förbättra kroppens återhämtning. 

Meditation

Hovra för att läsa mer

Yoga för en bättre sömn - Great Sleep Solutions

Yoga bidrar med att minska stress och ångest, främja avslappning, öka produktionen av sömnhormonet melatonin och yoga bidrar även med att öka energi nivåerna under dagen vilket gör att man blir tröttare på kvällen.

Yoga

Hovra för att läsa mer

Ange din mail här så får du ett meddelande när vi går live. 

Tack för ditt intresse, du kommer att få ett mail inom kort!

bottom of page